Gerbiami kolegos,

Vieninteliam reprezentatyviam, jau dvidešimt vienerius metus leidžiamam architektūriniam žurnalui iki gegužės 3 d. galite skirti 1,2 % savo metinių pajamų mokesčio.

Žurnalas „Archiforma“, tai vienintelis elitinės lietuviškos architektūros apžvalgos žurnalas, skirtas architektams ir visai  intelektualiai visuomenei, besidominčiai šiuolaikine Lietuvos architektūra, moksliniais architektūros ir urbanistikos tyrinėjimais, kitomis aktualijomis, taip pat dalyvaujančiai Respublikos architektūrinėje raidoje – jos plėtroje, planavime, statyboje.

Gautos paramos dėka, galėsime patalpinti naujausią skaitmeninį žurnalo numerį į naujai sukurtą „Archiformos archyvą”.

Greičiausiai ir patogiausiai prašymą FR0512 galite pateikti elektroniniu būdu per Elektroninio deklaravimo sistemą (EDS).

Prašymą taip pat galite atsiųsti paštu (išskyrus elektroninį paštą) į VMI prie FM Mokestinių prievolių departamento Dokumentų tvarkymo ir archyvavimo skyrių adresu: Neravų g. 8, 66257 Druskininkai.

Svarbu: Prašymus galite pateikti tik asmeniškai (įskaitant siunčiamus paštu) arba įstatymų nustatyta tvarka per atstovą. Todėl pluoštais atsiųsti paštu ar teikiami tiesiogiai VMI darbuotojui Prašymai nenagrinėjamijeigu kartu nepridėti atstovavimą kiekvienam gyventojui, kurio Prašymas teikiamas, patvirtinantys dokumentai (įstatymų nustatyta tvarka patvirtinti įgaliojimai).

  • 5 laukelis (mokestinis laikotarpis) nurodykite paskutinius metus
  • 6S laukelis (pažymėkite, kad sutinkate skirti paramą) uždėti varnelę ir taip pat uždėti varnelę prie 7S arba 7A laukelio
  • E1 laukelis (Gavėjo tipas): 2
  • E2 laukelis (Paramos gavėjo identifikacinis numeris, kodas): 123938010
  • E4 laukelis (Prašoma pervesti pajamų mokesčio dalis): 1,20%
  • E5 laukelis (Mokesčio dalį skiriu iki mokestinio laikotarpio): nurodykite iki kurių metų skiriate paramą (galite nurodyti laikotarpį iki 5 metų, tuomet nereikės pateikti deklaracijos kasmet)

 

Pagarbiai,

Žurnalo „Archiforma“ redakcija

 

error: