Knauf

 

Kviečiame architektus dalyvauti KNAUF parodoje-konkurse „SAUSA STATYBA ARCHITEKTŪROJE“.

Šių metų konkurso tema – akustika. Todėl šiemet ne tik išrinksime geriausius 2016–2017 m. Baltijos šalių projektus, kuriuose buvo naudojamos KNAUF sausos statybos sistemos, bet ir skirsime papildomą nominaciją už akustikos sprendimų panaudojimą.

Konkursą užbaigsime specialiai šia tema rengiamu seminaru „Architektūra ir patalpų akustika“ bei iškilminga nugalėtojų apdovanojimų ceremonija. Seminaro vietų skaičius ribotas, todėl prašome registruotis iš anksto.

Sėkmingiausių projektų autorius apdovanosime premijomis:

1 vieta – 1000 EUR

2 vieta – 600 EUR

3 vieta – 300 EUR

Speciali nominacija „Akustiniai gipskartonio sprendimai“

 

Kas yra sausos statybos sistemos?

Tai įvairiausių formų, rūšių ir paskirties gipskartonio pertvaros, lubos, sausai įrengiamos lengvos plokščių grindys, taip pat visos kitos nestandartinės konstrukcijos, dekoratyvieji elementai ir detalės, padarytos iš profilių, gipskartonio, leidžiančios kurti, formuoti ir įgyvendinti visas architektūrines idėjas.

 

Ką pateikti konkursui?

1. Projekto pavadinimą.

2. Objekto adresą.

3. Projekto autoriaus vardą, pavardę ir telefono numerį.

4. Trumpą objekto aprašą su nuotraukomis (formatai: .cdr, .ai, .eps; skiriamoji geba – 300 dpi).

 

Kaip ir kur pristatyti?

Darbus kviečiame siųsti el. paštu bojarune.vilda@knauf.lt  su nuoroda „Parodai-konkursui“ arba įrašyti informaciją į USB laikmeną ir atsiųsti adresu: UAB „Knauf“, Švitrigailos g. 11B, Vilnius, LT03228. Nepamirškite nurodyti autoriaus vardo, pavardės ir telefono numerio.

 

Iki kada pateikti?

Darbus ir projektus siųskite iki 2018 m. birželio 1 d.

 

Seminaras ir apdovanojimų renginys vyks 2018 m. birželio 14 d. kūrybiškumo ir inovacijų centre „LinkMenų fabrikas“, Linkmenų g. 28, Vilnius. Seminaro vietų skaičius ribotas, todėl prašome registruotis iš anksto.

Konkurso taisyklės čia.

Daugiau informacijos +37065597720 arba bojarune.vilda@knauf.lt .

 

Konkursą organizuoja UAB „Knauf“

error: