Nuoširdžiai sveikiname studiją “Archispektras” su “2016 metų geriausios realizacijos” apdovanojimo laimėjimu!

Geriausia realizacija išrinkta Vila kopose, Papėje, o prizas įteiktas studijos kūrėjams Aidui Kalinauskui, Vaidui Tamošiūnui.


Dvidešimt pirmus metus vykstantys Archiformos “Geriausios metų realizacijos apdovanojimai” teikia prizą už savitą meninę koncepciją. Iš einamaisiais metais žurnalo puslapiuose pristatytų architektūros kūrinių, išsiskiriančių ir pranokstančių kitus, išrenkamas, deramai įvertinamas ir apdovanojamas geriausias.
Šiemet laimėtoją rinko praėjusių metų nugalėtojai “ASA Sigito Kuncevičiaus projektavimo firma”. Nominuoti buvo šie objektai:
 

 

2016-ieji nustebino itin nemažu kokybiškos, įdomios ir išskirtinės architektūros kiekiu. Tad praėjusių metų laimėtojams buvo itin sunku išrinkti geriausią realizaciją. Apvažiavę ir realybėje apžiūrėję visus objektus, po ilgų diskusijų ir įdomaus objektų pristatymo renginyje, “ASA Sigito Kuncevičiaus projektavimo firma” laimėtoju paskelbė „Vilą kopose, Papėje“. Išskirtinio, švaraus, minimalistinio tūrio vilos autoriai studija „Archispektras“ (arch. Aidas Kalinauskas, Vaidas Tamošiūnas) buvo apdovanoti ne tik „Archiformos“ prizu, bet ir žurnalo bendražygių dovanomis. Išskirtinius prizus visiems šešiems nominantams įsteigė UAB „Beola“, UAB „Schüco“, UAB „Bružlita“, bei UAB „JUNG“. O pagrindinio prizo laimėtojus ir simpatijos prizo laureatus „Paleko Archstudiją“ ir studiją „Plazma“ apdovanojo UAB „Vadasiga“ atstovė. Taip pat „Vadasiga“ pasirūpino ir salės interjeru ir leido pasidžiaugti itin prabangiais, patogiais, išskirtinio dizaino ir kokybės itališkais  baldais. Renginyje netrūko įvairių su statyba susijusių profesijų atstovų, o prie dar įdomesnės diskusijos prisidėjo ir UAB „Bružlita“, kurie pristatė specialiai renginiui sumontuotą „ClickWall“ sistemos stendą. Kaip ir kasmet renginio svečius vaišino „Naujieji rytai“.

 

error: