„Šildome“ siūloma grindinio „Uponor“ šildymo sistema yra itin dažnai naudojama Europoje ir sparčiai populiarėja Lietuvoje. Sistema pasižymi ne tik ekologiškumu, bet ir pakankamai greitu atsipirkimu, mažomis energijos sąnaudomis, patogiu valdymu bei estetika. Grindinio šildymo sistema vasarą gali būti pritaikoma ir kaip vėsinamoji, kombinuojama su kitomis pastato šaldymo sistemomis.
 

UAB „Šildome“ siūlo ir infraraudonųjų spindulių šildytuvus, kurie taip pat yra itin ekologiški bei užtikrinantys vienodą temperatūrą vidaus patalpose ir atvirose terasose.
Siekiant užtikrinti patalpų mikroklimato kokybę,Šildome siūlo oro drėkintuvus, oro sausintuvus bei mobilius oro kondicionierius, kurie yra itin kompaktiški ir patogiai naudojami.
UAB „Šildome“ darbuotojai yra sukaupę nemažą patirti individualių namų, jų aplinkos ir pirčių įrengime. Taip pat komanda bendradarbiauja ne tik su įvairių inžinerinių šakų specialistais, bet ir su architektais: organizuoja seminarus jauniems ir perspektyviems architektams, kartu sprendžia tiek inžinerinius, tiek estetinius klausimus.
Šildome – užtikrina ne tik platų sistemų pasirinkimą, bet ir jų kokybiškumą!
www.sildome.lt +370 656 77 123
 

salonas

error: